Șoferul unei dube a coborât de la volan și l-a ucis pe un alt șofer care îi zgâriase oglinda

crimă trafic bacău
Sursa: Ziar de Bacău

Supărat că un participant la trafic i-a zgâriat oglinda, șoferul unei dube a coborât de la volan alături de pasagerul din dreapta și l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 53 de ani care îl acroșase.

El l-a lovit pe șofer până când acesta s-a prăbușit și a murit, relatează Știrile PRO TV. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în Bacău, în apropierea unei școli.

Cei doi atacatori și-au lăsat victima în mijlocul străzii şi au fugit, însă au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă.

Martorii au sunat la 112, însă echipajul de la ambulanţă l-a găsit pe şoferul bătut fără semne vitale, mai notează sursa citată.

Șoferul dubei și însoțitorul său au fost duși la audieri. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat ancheta.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.