Sistemul Fast and Fixed, beneficii unice pentru pacienții rămași fără dinți

Fast and Fixed

Te confrunti cu lipsa dintilor, iar sanatatea si viata ta sociala au de suferit din aceasta cauza? Te-ai saturat de proteza mobila si de toate surprizele neplacute pe care ti le face in cele mai importante momente? Vestea urmatoare te va bucura garantat!

Implantologia a evoluat atat de mult in ultimii ani, incat acum poti beneficia de implanturi revolutionare in doar o singura zi! Sistemul german Fast and Fixed iti restaureaza dantura in 24 de ore! Pe langa aceasta caracteristica incredibila, mai exista o serie de alte beneficii unice, pe care nu le vei intalni in cazul celorlalte implanturi.

Cu siguranta ai auzit vorbindu-se deseori despre inlocuirea dintilor lipsa prin intermediul tratamentelor cu implanturi, proteze sau punti dentare. Aceste metode au rezolvat multe cazuri medicale, insa odata cu perfectionarea tehnicilor inovative si elaborarea materialelor performante s-au dezvoltat noi sisteme, cu o arie de aplicare mult mai larga, contribuind chiar si la rezolvarea celor mai complexe cazuri. Sistemul Fast and Fixed reprezinta una dintre solutiile geniale descoperite in urma anilor de studii si cercetare.

De ce este acest tratament unic?

Fast and Fixed
  • Dantura cu aspect natural in 24 de ore

Daca esti in cautarea unei metode care sa iti redea zambetul rapid, atunci acest tip de interventie este pentru tine. Poti avea dinti ficsi intr-o singura zi, perioada de osteointegrare fiind una in care dantura va avea aspect natural. Acesta este unul dintre beneficiile de care nu te poti bucura in cazul altor tratamente cu implanturi.

Dupa o analiza atenta a starii tale de sanatate, medicul implantolog va decide daca te califici pentru aceasta interventie. Ti se vor explica de la inceput toti pasii pe care va trebui sa ii parcurgi si vei primi toate recomandarile necesare, pentru ca rezultatul sa fie un succes 100%.

  • Dinti ficsi imediat, fara a mai astepta intre 3 si 6 luni

Implanturile clasice presupun parcurgerea mai multor etape critice, procesul pana la atasarea lucrarii finale fiind lung, putand dura intre 3 si 6 luni, in functie de gravitatea cazului. Popularitatea sistemului Fast and Fixed vine, insa, tocmai din rapiditatea solutiei oferite. Astfel, in urma vizitei la clinica, te vei intoarce acasa cu o dantura provizorie, fixa, cu ajutorul careia aspectul estetic nu va mai constitui o problema. Pe toata durata pana la montarea lucrarii finale, masticatia va fi imbunatatita, la fel si increderea in sine si sanatatea orala.

  • Numar mai mic de implanturi

Numarul mult mai mic de incizii si implanturi utilizat in tratamentul Fast & Fixed este, cu siguranta, un aspect imbucurator pentru majoritatea pacientilor. Daca in varianta clasica se utilizau 8-10 implanturi pe fiecare arcada, in varianta moderna se folosesc 4 implanturi in mandibula si 6 in maxilar. Prin folosirea eficienta a osului pacientului se evita interventiile de aditie osoasa si sinus lift.

  • Design diferit

Designul implanturilor Fast and Fixed este diferit de cel clasic. Suruburile sunt mai lungi, iar spirele acestora asigura cea mai buna stabilitate. Doua dintre implanturi se insereaza in pozitie oblica, ceea ce le permite sa sustina fortele masticatorii mari care apar in zona dintilor laterali.

  • Costuri mult mai mici in comparatie cu tratamentul clasic

Pretul acestui tip de tratament este cu 50% mai mic decat al celui clasic. Asadar, si financiar este imbatabil in fata „rivalilor” sai.

Anul acesta, fa o investitie inteligenta! Profita de avantajele tehnologiei moderne Fast and Fixed si restaureaza-ti dantura cat ai zice „fix”.