Simona Halep e în mare formă. La noapte țintește ”sferturile” la Cincinnati

După victoria de ieri în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic, Simona Halep caută azi un nou succes la Cincinnati, în fața nemțoaicei Andrea Petkovic.

Românca în vârstă de 23 de ani, care poate ajunge din nou pe locul 2 în lume, a câștigat ultimele patru dueluri cu nemțoaica de pe poziția a 17-a WTA.

Ieri seară, Simona Halep a trecut greu de Kristina Mladenovic, jucătoare pe care nu o învinsese niciodată în carieră. Constănțeanca a câștigat primul set cu 7-5, iar franțuzoaica l-a adjudecat pe al doilea, cu același scor. În decisiv, campioana din România a fost mai inspirată și a câștigat cu 6-4.

Nici Petkovic n-a avut un meci ușor în turul doi la Cincinnati, trecând în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-3, de Camila Giorgi, din Italia.

Miza partidei dintre Halep și Petkovic, care se va disputa la noapte, după ora 03:30, va fi un loc în sferturile de finală. Acolo, învingătoarea o va întâlni fie pe Victoria Azarenka, jucătoare aflată în plină revenire de formă, fie pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona are amintiri frumoase cu jucătoarea germană cu origini bosniace, pe care a învins-o în finala de la Nurnberg, în 2013. A fost primul titlu WTA din cariera româncei.

reduceri emag

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte
Reduceri eMAG la frigidere și mașini de spălat
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor