Șeful Ryanair: Era zborurilor de 10 euro s-a încheiat

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Directorul executiv al companiei aeriene Ryanair, Michael O’Leary, a declarat pentru BBC că, din cauza prețurilor ridicate la combustibil, compania nu va mai vinde bilete de avion la prețuri foarte mici.

El a spus că era biletelor de avion de 10 euro s-a încheiat. De asemenea, O’Leary a menționat că prețul mediu al biletelor va crește de la 40 de euro (în 2021) la aproximativ 50 de euro de-a lungul următorilor 5 ani.

„Nu există nicio îndoială că, pentru următorii ani, nu veți mai vedea prețuri promoționale precum 0,99 euro și nici chiar de 9,99 euro”, a declarat șeful Ryanair într-o emisiune la BBC Radio.

Totuși, el a mai spus că nu crede că oamenii vor renunța la zboruri.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.