Se poate circula din nou pe cele mai frumoase șosele din România

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că începând cu 27 iunie 2015 până la data de 31 octombrie 2014 circulația va fi deschisă pe drumul național DN7C – Transfăgărășan, între kilometrul 0, localitatea Bascov, județul Argeș și kilometrul 151+955, intersecție cu drumul național DN1 Brașov – Sibiu.

CNADNR roagă participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră întrucât pe traseu sunt restricții și zone periculoase. De asemenea, se mai precizează că pe sectorul de drum cuprins între kilometru 104, Piscu Negru și kilometru 130 (Cascada Bâlea) se interzice circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 și ora 7:00.

Și Transalpina este deschisă circulației, însă cei care vor să meargă pe „Drumul Regelui” trebuie să știe că a intrat în reparații, iar pe multe porțiuni sunt restricții de viteză.

Astfel, din cei 148 de kilometri pe care îi are șoseaua cea mai înaltă din România vor fi lucrări pe 79 de kilometri, pe teritoriul județului Alba.

Reprezentanții de la Compania de Drumuri spun că lucrările vor dura aproximativ o lună și jumătate. „Se vor face lucrări de plombare şi de asfaltare pe anumite porţiuni. Vor fi şi montaje de parapeţi metalici în zonele unde aceştia lipsesc. Preconizăm ca în termen de o lună, o lună şi jumătate lucrările să le finalizăm”, a declarat reprezentantul Hidroconstrucția Sebeș, inginerul Vasile Maier, pentru Digi24.

FOTO: Paul Bica/Flickr

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.