Revoluția prețurilor la eMAG. Mari reduceri la televizoare

reduceri la televizoare la emag
Reduceri la televizoare la eMAG. Foto: emag.ro

eMAG are, între 23 și 25 iunie, o mare campanie de reduceri la mii de produse, incluse în oferta „Revoluția prețurilor”. Televizioarele incluse în campanie au prețuri reduse cu până la 38%.

Toată oferta la televizoare poate fi consultată AICI.

De exemplu, un televizor Smart 3D LED LG, cu diagonala de 138 de cm, 55UF8517, Ultra HD, are prețul redus cu 38%. Rezoluția ULTRA HD este de 4 ori mai mare decât rezoluția Full HD, oferind claritate perfectă și detalii profunde chiar și atunci când sunt privite de aproape.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor LED Philips, cu diagonala de 61 de cm,  24PHH4000, HD, are o reducere de 22% și costă 699,99 lei. Digital Crystal Clear de la Philips oferă 69 de miliarde de culori și un contrast dinamic de 500.000:1. Imaginile sunt clare, culorile naturale, iar consumul de energie este redus, toate acestea fiind posibile datorita tehnologiei LED.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor Smart LED Samsung, cu diagonala de 121 cm, 48H5203, Full HD, are o reducere de 22%. Televizorul Samsung Full HD are o rezoluție de două ori mai mare decât cea a televizoarelor HD.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor Smart 3D LED Samsung 60H6200, cu diagonala de 152 cm, Full HD, are o reducere de 28%. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, și scenele cu mișcare rapidă sunt transmise cu claritate: o rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exactă, cu mai puține neclarități cauzate de mișcare.

Oferta este disponibilă la acest link.

Un televizor LED Smart TV 3D Philips, cu diagonala de 119 cm, 47PFS7109, Full HD, are o reducere de 37%. Tehnologia Ambilight de la Philips mărește imaginea proiectând pe peretele din spate o zonă luminoasă.

Oferta este disponibilă la acest link.

Toată oferta din cadrul campaniei „Revoluția prețurilor” poate fi consultată AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Revoluția prețurilor la eMAG. Cele mai mari reduceri ale verii
Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis
Locuri de muncă part-time. Program scurt, salariu atractiv