Se caută îngrijitori de bătrâni în Anglia. În cât timp pot strânge doi angajați bani de o casă în România

Foto: Facebook

Un angajator britanic caută 12 persoane, indiferent de sex, pentru a ajuta persoane în vârstă.

Potrivit anunțului de angajare de pe siteul ejobs.ro se caută persoane energice, altruiste, cu profund simț al răspunderii.

Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată, iar plata este de 7,1 lire pe oră. Se lucrează nouă ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. Orele suplimentare sunt plătite separat.

Angajatorul nu solicita experiență în domeniu, nici pregătire de sprecialitate.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI.

Un calcul simplu ne arată că o persoană ar putea câștiga, după această schemă de salarizare, un venit lunar de circa 1400 de lire (circa 1750 de euro). Venitul într-un an ar fi de 21.000 de euro.

Astfel, două persoane – fie că vorbim de cupluri, frați sau prieteni – ar strânge 42.000 de euro într-un an, nesocotind orele suplimentare. Dacă ar reuși să cheltuie pentru chirie, haine, alimente și facturi circa 750 de euro pe lună, cei doi ar rămâne, după un an de lucru, cu circa 33.000-34.000 de euro. Cu acești bani, își pot ridica o casă sau pot cumpăra un apartament cu două camere.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru români în Germania. Se caută mecanici, instalatori sau șoferi
Armata Română face angajări. Ce salarii se câștigă, de la soldat la ofițer
Locuri de muncă în cele mai bogate țări din Europa. Șoferi în Norvegia, necalificați în Olanda

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.