Locuri de muncă pentru români în Germania. Se caută mecanici, instalatori sau șoferi

Dacă doriți un loc de muncă stabil și bine plătit în Germania, acest articol vă va ajuta.

Pentru a accesa toate ofertele disponibile pentru români de pe piața muncii din Germania, intrați AICI.

Aveți experiență ca mecanic de instalații și vreți să lucrați în sudul Germaniei? Puteți câștiga 2.160 de euro brut plus compensație.

Responsabilitățile sunt întreținerea și reparația instalațiilor și sistemelor tehnice, dar și montarea sau demontarea instalațiilor.

Printre cerințe se numără pregătirea profesională corespunzătoare și cunoștințe de limba germană la nivel conversațional.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.

Aceeași companie angajează instalatori electrici pentru proiecte similare.

Nemții oferă un salariu brut de la 1.990 de euro, dar și o compensație netă lunară de 940 de euro. Se va oferi asigurare tarifară, posibilitatea diverselor programe de lucru și organizarea cazării la locul de angajare.

Vă puteți depune CV-ul pentru acest job AICI.

Germanii caută și un conducător auto, posesor al categoriilor B, C și E, cu experiență și disponibil la relocare în Germania.

Se cer cunoștințe minime de limba germană. Se va lucra pe autoutilitare cu prelată de 3,5 tone. Cazarea este oferită la sediul firmei.

Puteți aplica pentru acest loc de muncă AICI.

Pentru grădinarii români există trei posturi disponibile în Germania. Se oferă contract pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire.

Orele de muncă sunt plătite cu 11 euro brut și se lucrează, în medie, 40 de euro pe săptămână. Cazarea este asigurată de angajator, la fel și costurile cu transportul.

Trimiteți CV-ul dumneavoastră, în limba germană, AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă: