Locuri de muncă în cele mai bogate țări din Europa. Șoferi în Norvegia, necalificați în Olanda

Angajatori din Norvegia și Olanda, două state aflate în Top 5 cele mai bogate țări europene în 2015, caută personal din România pentru contracte pe termen mediu și lung.

Pentru muncă în Norvegia se caută șoferi posesori de permis auto categoria C, dispuși să lucreze pe mașini de colectare a deșeurilor și să informeze clienții firmei de salubritate despre regulile privind reciclarea.

Pentru a face această informare, șoferii trebuie să fie buni vorbitori de limba engleză. Angajatorul norvegian prezintă pe larg joburile sale în cadrul a două evenimente organizate în România, la București și Cluj, în datele de 16 și 18 aprilie.

Toate detaliile despre aceste prezentări și detalii pentru înscriere la aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI.

În Olanda se caută muncitori necalificați (femei, bărbați sau chiar cupluri). Cei aleși se vor ocupa de producția, procesarea și împachetarea de alimente, activități de logistică și expediție, preluare și procesare comenzi.

Contractele sunt oferite pe cel puțin 6 luni. Excepție fac studenții, care pot lucra și 3 luni, pe perioada verii. Sunt căutate persoane cu formă fizică bună și serioase, capabile să lucreze singure sau în echipă.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă în Olanda pot fi consultate AICI.

Un top european realizat pe baza câștigului pe cap de locuitor a arătat că, în 2015, cele mai bogate țări europene erau, în această ordine, Luxemburg, Norvegia, Elveția, Austria și Olanda. Cea mai săracă țară europeană este Republica Moldova, urmată de Kosova, Ucraina, Albania și Bosnia. România esta a noua cea mai săracă țară de pe continent.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Faceobook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din afară: 1.900 de euro, se caută și cupluri, experiența nu e necesară
O companie aeriană angajează însoțitori de zbor. Salariul este bun, experiența nu e necesară
Locuri de muncă pentru învățătoare în străinătate. Salariu de 6 ori mai mare decât în România
Locuri de muncă pentru femei şi bărbaţi, în Marea Britanie. Se caută bone şi şoferi cu categoria B

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.