Şansă unică pentru cei fără experienţă. O mare companie caută şoferi, la început de 2016

O companie cu o experienţă de peste patru decenii în transporturi dă o şansă şoferilor talentaţi, dar fără experienţă. Selecţiile se fac în ianuarie şi februarie.

Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI (click pe link pentru a deschide pagina de informaţii).

Hartl Group caută şoferi români dispuşi să lucreze după programul 8 săptămâni lucru plus două săptămâni libere, în comunitatea europeană. Preselecţiile au loc în ianuarie şi februarie 2016, în oraşele: Bucureşti, Iaşi, Suceava, Bacău, Constanţa şi Braşov.

Compania ofertă un loc de muncă stabil şi posibilitate de dezvoltare profesională într-un timp scurt. Salariul se negociază în urma interviului, însă există şi un sistem de remunerare în funcţie de performanţe.

Flota Hartl este alcătuite din camioane MAN şi DAF de ultimă generaţie.

Te poţi înscrie pentru acest loc de muncă AICI.

Dacă vrei să consulţi şi alte locuri de muncă în străinătate pentru şoferi, poţi accesa acest link.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.