Locuri de muncă în Belgia. O firmă caută muncitori în construcții

O firmă recrutează muncitori români pentru mai multe posturi de fierari betoniști, dulgheri, cofrajori pentru execuție construcții industriale și civile și poduri. Locurile de muncă sunt în Belgia.

Printre altele, viitorilor angajați în construcții pe șantiere din Belgia li se cere să facă lucrări pregătitoare și de sortare a oțel-betonului, executarea lucrărilor de rabit, inclusiv de rabit de forme speciale, cu caracter arhitectural.

De asemenea, muncitorii vor mai face fasonarea și montarea armăturilor la elemente pretensionate, lucrări de asamblare și de montare a armăturilor pentru elemente prefabricate mici sau simple sau lucrări de fasonare a barelor de oțel – beton și montarea armăturilor în elemente de rezistență speciale, complicate și de formă circulară.

Potrivit anunțului de angajare, se oferă cazare și transport, asigurare medicală și diurnă.

Mai multe detalii despre acest locuri de muncă în construcții în Belgia găsiți LA ACEST LINK.

 

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.