Păpușile nepotrivite pentru fetițe, modificate total de către o mamă

Păpuși recosmetizate Foto: Facebook Tree Change Dolls


După ce a observat modul în care producătorii de păpuși au ales să creeze jucăriile iubite de către toate fetițele din lume în ultimii zeci de ani, o tânără a ales să ia atitudine.

Au existat o mulțime de controverse legate de modul în care arată păpușile, total diferit față de primele păpuși produse la nivel industrial, iar mulți părinți au încercat să le atragă atenția producătorilor că nu sunt potrivite pentru copiii lor.

Machiate excesiv și cu haine nepotrivite pentru o jucărie de care copiii se bucură în toate colțurile lumii, păpușile îi sperie pe mulți părinți din cauza modului în care cei mici percep cum ar trebui să arate o tânără: destul de superficială, cu o greutate mult sub standardele impuse de Organizația Mondială a Sănătății și cu o viață haotică.

O mămică a decis să ia atitudine, după ce a văzut că cererile părinților nu sunt deloc ascultate de către producători, iar copiii cer în continuare aceste păpuși nepotrivite.

De dragul fetițelor sale, Sonia Singh a hotărât să schimbe înfățișarea păpușilor Bratz și să le arate și altor părinți cum ar trebui să arate o jucărie pentru un copil de câțiva ani.

Sonia a îndepărtat machiajul în exces și le-a croit noi hăinuțe păpușilor. Inițiativa sa a ajuns să fie aplaudată și apreciată de către milioane de părinți care și-ar dori și ei o astfel de păpușă.

Povestea Soniei a fost apreciată de aproape șapte milioane de persoane pe Youtube, iar acum a creat o pagină pe Facebook, numită „Tree Change Dolls”, unde fanii pot cumpăra păpuși recosmetizate.

output_lg3R6U
Recomandările editorilor GreatNews:

Cea mai mare greșeală gramaticală pe care românii o fac de Paște
Premieră mondială: Românii fac teste auto pe Google Street View
Românul care și-a construit casa în formă de dom. Cât l-a costat
O tânără din SUA, mutată în România: „Viața de aici reprezintă o lecție de care aveam nevoie”

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.