Românii au cel mai bun blog corporate de securitate din Europa

FOTO: Bitdefender
FOTO: Bitdefender

HOTforSecurity.com, blogul oficial de securitate informatică al companiei Bitdefender, a câștigat premiul The Best European Corporate Security Blog, acordat miercuri, la Londra, în cadrul competiției European Security Blogger Awards.

HOTforSecurity este un hub cu informații despre lumea securității IT, discuții despre amenințările informatice de pe rețelele sociale și sfaturi de protecție împotriva aplicațiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

În cadrul ediției din 2015 a EU Security Blogger Awards, HOTforSecurity a concurat la nivel global cu bloguri de securitate IT și a fost nominalizat la trei categorii: Best European Corporate Security Blog, Grand Prix Prize for the Best Overall Security Blog și Best European Corporate Security Blog.

European Security Blogger Awards, eveniment aflat la a treia ediție, își propune să premieze blogurile de securitate IT cu cea mai mare relevanță și notorietate la nivel global. Câștigătorii sunt stabiliți ca urmare a voturilor publicului larg și a evaluărilor unui juriu format din experți în securitate și lideri de opinie din industrie, precum Brian Honan, Jack Daniel, Joy Fleur Brettschneider, Dan Raywood și Eleanor Dallaway.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aproximativ 500 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

Organizații internaționale recunoscute și firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente soluții antimalware din lume. În ianuarie 2014, AV-TEST a acordat Bitdefender premii importante, devenind astfel prima soluție care a primit simultan distincțiile „Cea mai bună protecție” și „Cea mai bună performanță” din partea institutului german.

De asemenea, „Cel mai bun Antivirus al anului 2014” și cele două premii Editor’s Choice din partea PC MAG, precum și Editor’s Choice de la CNET, primit în 2013, confirmă statutul de lider al Bitdefender în industria globală de securitate informatică.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: