România, promovată pe taxiurile londoneze

turism
Traseul spre Vârful Pietrosul Rodnei, în Munții Rodnei / Foto: Andreea Dogar

Începând de anul viitor, România va fi promovată în mai multe țări prin reclame la metrou, în aeroporturi, pe autostrăzi, pe autobuze şi pe taxiuri. Oficialii români speră ca prin această campanie să atragă tot mai mulți turiști în țara noastră.

„Vom începe un proiect de promovare outdoor a României pe pieţele ţintă (SUA, Germania, Austria, Franţa, Marea Britanie, Spania, Italia etc.), dar şi pe unele pieţe de oportunitate, cum ar fi Israel, Turcia sau Republica Moldova”, a declarat Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), prezent la târgul World Travel Market, care se desfăşoară în perioada 4-7 noiembrie la Londra.

Proiectul se va derula pe următorii doi ani şi va costa 5-6 milioane de euro.

„Sunt prevăzute diferite modalităţi de promovare outdoor. În Marea Britanie, de exemplu, România va fi promovată de la taxiuri până la clădiri, metrouri şi aeroporturi. Vor fi promovate produsele turistice ale României. Vom promova turismul cultural, turismul în natură şi ecoturismul”, a spus Filipescu, citat de mediafax.ro.

Atracţiile turistice româneşti vor fi prezentate pe aproximativ 150 de taxiuri din Londra.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te poți alătura, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.