Roland Garros: Horia Tecău a ratat două finale în două zile

Jucătorul român de tenis Horia Tecău a pierdut azi în semifinalele probei de dublu masculin la turneul de Grand Slam de la Paris, după ce ieri fusese învins la dublu mixt.

Horia Tecău și partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au înclinat, după o oră și 11 minute, în fața perechii croato-braziliene compusă din Ivan Dodig și Marcelo Melo.

Scorul confruntării a fost de 6-3, 7-5 pentru capii de serie 3. Cotați cu a cincea șansă la victoria finală, Tecău și Rojer s-au oprit în penultimul act, performanță pe care o reușiseră și la primul turneu de Grand Slam al anului, la Australian Open.

De cealaltă parte, Dodig și Mele vor juca în finala de dublu de la Roland Garros împotriva gemenilor americani Bob și Mike Bryan, care i-au eliminat azi pe deținătorii titlului, italienii Fabio Fognini și Simone Bolelli, cu un ”dublu” 6-3.

Tecău și Rojer, care formează una dintre cele mai puternice echipe din tenisul masculin, vor fi recompensați pentru parcursul lor cu 225.000 de euro.

Horia Tecău este încă în căutarea primului său titlu de Grand Slam la dublu masculin, ratând până acum de trei ori trofeul în finală, la Wimbledon, care este următoarea competiție majoră din calendar.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români
Cele mai bune oferte la produse de grădinărit
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente