Revenire de senzație în fotbalul românesc. Dan Petrescu, antrenor la ASA Târgu Mureș!

Dan Petrescu a ieșit campion cu Unirea Urziceni. Acum, vrea să ia titlul și cu ASA Târgu Mureș (looktv.ro)
Dan Petrescu a ieșit campion cu Unirea Urziceni. Acum, vrea să ia titlul și cu ASA Târgu Mureș (looktv.ro)

Dan Petrescu s-a întors în Liga 1, de unde a plecat în urmă cu șase ani, la scurt timp după ce a câștigat titlul de campion cu Unirea Urziceni.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani o va prelua pe ASA Târgu Mureș, formația ardeleană care a ratat incredibil titlul în sezonul ce tocmai s-a încheiat, sub comanda lui Liviu Ciobotariu, plecat între timp în Arabia Saudită, la Al-Faisaly.

Dan Petrescu a revenit din Golf, după o experiență nefastă la Al-Arabi, cu care a încheiat stagiunea la mijlocul clasamentului, pe locul 8. Fostul mare fundaș stânga brazilian Roberto Carlos i-a luat locul fostului fundaș dreapta român la cârma acestei echipe.

Obiectivul ”Bursucului” la Târgu Mureș este calificarea în grupele Ligii Europa, dar și implicarea în lupta pentru titlu în România.

Dan Petrescu și staff-ul său, din care va face parte și Bogdan Mara, din funcția de președinte, vor fi remunerați cu 400.000 de euro pe sezon.

Poate fi un pas spre normalitate în antrenorat pentru Dan Petrescu, care a avut rezultate bune în Rusia, la Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova, înainte de a fi sedus de dolarii arabilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați
Locuri de muncă în străinătate. Cazarea și masa, asigurate
Telefoane mobile ieftine, pentru părinți și bunici