Regele Mihai este din nou străbunic. Principele Nicolae a devenit tată

  Nicoleta Cîrjan și fetița ei Iris Anna (Foto: spiralacolorata.ro)
  Nicoleta Cîrjan și fetița ei Iris Anna (Foto: spiralacolorata.ro)

  Nicoleta Cîrjan, femeia din care a avut o relație amoroasă cu fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a născut o fetiță, Iris Anna.

  ”Au trecut șase zile de când în viața mea a apărut Iris Anna, fetița pe care am purtat-o cu drag în pântece timp de 38 de săptămâni. Fericirea e maximă, dar gândurile și visele despre cum a decurs nașterea încă mă urmăresc așa că le împărtășesc cu voi”, a scris fosta iubită a lui Nicolae.

  Fostul Principe Nicolae a fost exclus de Regele Mihai din linia de succesiune a Casei Regale de România în vara anului trecut. Mihai a fost nemulțumit de faptul că Nicolae nu și-a asumat responsabilitățile care îi reveneau după ce a avut o relație sentimentală cu Nicoleta Cîrjan.

  Aventura a avut loc în timpul unui tur al României pe bicicletă, organizat în scopuri caritabile.

  Nicoleta Cîrjan a fost și ea dezamăgită de atitudinea lui Nicolae, precizând în postarea de pe blogul ei că a născut ca o mamă singură.

  ”Nu vorbesc despre tatăl copilului și las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărțim bucuriile și responsabilitățile creșterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes. (…) Știți deja, mulți dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neașteptate, refuzul tatălui de a se implica și decizia mea de a-mi asuma singură sarcina și creșterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nicio așteptare de la tată sau familia acestuia”, preciza Nicoleta într-o postare pe blog.

  Regele Mihai mai are trei strănepoți, proveniți din căsniciile celor doi copii ai Prințesei Irina.

  Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

  Alte oferte de locuri de muncă:

  Sute de joburi în Germania. Salarii de până la 2.000 de euro și cazare gratuită
  Locuri de muncă pentru șoferi. Salariile sar de 2.000 de euro net, se caută și începători
  Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți
  Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii