Reduceri eMAG la televizoare. Prețuri mai mici și cu 50%

Reduceri eMAG la televizoare. Produsele resigilate pot fi o achiziție bună
Reduceri eMAG la televizoare. Produsele resigilate pot fi o achiziție bună

Cei care vor să-și cumpere un televizor mai ieftin se pot orienta și către produsele resigilate. Televizoarele, care au mici zgârâieturi sau au au fost doar desigilate din ambalajul original, au prețuri destul de atractive și poți face o afacere destul de bună.

Iată oferta de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate. Detaliile legate de imperfecțiunile pe care le au aceste televizoare sunt prezentat în partea de jos, înainte de prezentarea și descrierea tehnică a televizorului. Întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare resigilate o găsiți AICI.

Iată și câteva dintre cele mai atractive oferte din lista de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate:

Reducere eMAG de 45%. Televizor Smart LED LG, 139 cm, 55UB820V, Ultra HD 4K. Un nou standard al inaltei definitii ridica stacheta experientei de vizualizare mai sus ca niciodata. Rezolutia 4K reprezinta viitorul imaginii digitale, atingand o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, iar cei 8,3 milioane de pixeli ofera o imagine impecabila cu detalii incredibil de vii. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate, o găsiți AICI.

Reducere eMAG de 50%. Televizor LED 3D Samsung, 117cm, FullHD, 46D6000. Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogatite, care va captiveaza mintea si va îmbogatesc experienta vizuala. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate, o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la televizoare. Smart TV Philips cu reducere de 39%

Reducere eMAG de 44%. Televizor LED 3D Samsung 55F6100, 138 cm, Full HD. Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate, o găsiți AICI.

Reducere eMAG de 39%. Televizor LED Smart TV 3D Philips, 107 cm, Full HD, 42PFL5038K. Tehnologia Ambilight unica la Philips mareste imaginea proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa din ambele laterale ale televizorului. Generand o putere de procesare de 500 de milioane de pixeli si un timp de raspuns de 2 ms Pixel Plus HD va ofera imagini clare si fluente. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate, o găsiți AICI.

Reducere eMAG de 38%. Televizor Smart 3D LED LG, 139 cm, 55LB870V, Full HD. LG Smart TV introduce o inovatie revolutionara in interfata utilizatorului, webOS, care simplifica totul si elimina toate obstacolele care va impiedicau in trecut sa va bucurati de un divertisment de calitate, incepand cu modul de setare si terminand cu experienta de vizionare. Printr-un simplu click pe butonul Home, puteti alege continut si functii din fereastra Launcher situata la baza ecranului, care va permite sa navigati inainte si inapoi printre programele difuzate si continut variat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, produse resigilate, o găsiți AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: