Reacția neașteptată a unei mame care află că fiica ei se va căsători

Cerere în căsătorie Captură YouTube

Cererea în căsătorie este unul dintre cele importante și mai frumoase momente din viața unei femei, iar atunci când îi anunță și pe ceilalți că se va căsători așteaptă felicitări și multă bucurie din partea lor.

O tânără care a fost cerută zilele trecute în căsătorie s-a dus la părinții ei pentru a le da marea veste și a încercat să îi facă să își dea seama singuri de fericitul eveniment.

Prin semne subtile, ea o întreabă pe mama ei dacă observă ceva diferit la ea, iar aceasta îi admiră cerceii și se bucură foarte mult să o vadă.

Cel care le filmează îi sugerează mamei viitoarei mirese să se uite și la oja pe care o poartă, timp în care tânăra îi tot arată mâna stângă, pe care purta inelul de logodnă.

Abia după câteva secunde, mama vede bijuteria pe degetul inelar și își dă seama că fiica ei se va căsători. Femeia începe să țipe și să se bucure precum un copil de vestea pe care a primit-o.

Filmulețul în care tânăra îi dă vestea cea mare mamei sale a strâns peste 650000 de vizualizări și multe felicitări din partea internauților.

Recomandările editorilor GreatNews:

TOP. Cele mai bune țări în care să fii mamă
Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia

Povestea românului care îmblânzește albine sălbatice
Idei de afaceri. Un tânăr crește găini ca la țară
Un renumit magazin cu bunătăți englezești se deschide în România


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.