Pulovere bărbăteşti ale căror preţuri te vor surprinde plăcut

Puloverul este o piesă vestimentară indispensabilă pentru ţinutele de iarnă. Acesta trebuie să fie confortabil, călduroas, atrăgătoar, să se potrivească cu restul pieselor din garderoba şi să ţi se potrivească.

Iată câteva sugestii de care poţi ţine cont când vrei să cumperi un pulover de calitate, la un preţ bun.

Puloverul la baza gâtului din lână

Dacă eşti în căutarea unui pulover versatil pe care să îl poţi asocia cu multe din hainele tale, puloverul din lână de culoare neutră – gri, maron sau bej – poate fi cea mai bună alegere. Este ideal pentru ţinutele casual, se poate purta cu cămăşile cu nasturi, la serviciu sau la plimbare. Este moale şi confortabil, are gulerul rotund cu tiv şi manşete cu nervuri tricotate. Pentru a nu se micşora, trebuie spălat şi uscat cu atenţie. De asemenea, îl vei găsi la magazin Bolf la preţuri foarte accesibile.

Puloverul din lână cu nasturi în faţă şi deschidere V

Puloverul din lână este unul dintre cele mai călduroase şi confortabile modele. Acesta se poate găsi într-o mare varietate de dimensiuni şi culori, este foarte confortabil şi se poate purta cu succes şi pe post de cardigan. Gulerul în formă de sal îi dă un aer uşor vintage, iar nasturii din fata permit purtarea puloverului încheiat sau descheiat.

Puloverul din lână cu achior V

Este un pulover respirabil, rezistent la sifonare, ideal pentru a asigura confortul termic în zilele cu variaţii de temperatură. Menţine foarte bine căldura corpului şi, totodată, ajuta la răcire, în funcţie de temperatură. Fibrele de lână protejează şi absorb transpiraţia, împiedicând apariţia mirosurilor neplăcute. Puloverul se mulează frumos pe corp, este plăcut la atingere, moale şi confortabil.

Puloverul slim fit cu anchior V

Puloverul slim fit este cea mai bună alegere pentru bărbaţii subţiri şi atletici care caută ceva uşor, cu deschidere V la gât, durabil, şi perfect întins pe corp. Confecţionat dintr-un amestec de bumbac şi nailon, este un pulover confortabil, versatil, călduros care îţi va facilita mişcările. De asemenea, este un pulover respirabil care nu se şifonează, durabil şi uşor de întreţinut, care arata impecabil după fiecare spălare.

Puloverul din caşmir la baza gâtului

Este un pulover foarte moale şi călduros pe care îl vei adora. Plăcut la atingere, puloverul de caşmir este confortabil şi respirabil şi va arăta întotdeauna foarte bine pe tine. Totodată, este hipoalergenic şi previne iritarea pielii şi alergiile. Designul clasic, simplu şi versatil, face ca acest pulover să se potrivească la multe ţinute.

Puloverul din bumbac cu nasturi în faţă şi deschidere V

Puloverul din bumbac cu nasturi în faţă este ideal pentru primăvară şi toamna, dar se poate purta şi pe sub sacou, cu cămaşă şi cravată. Fabricat din bumbac, poate fi alegerea multor bărbaţi care caută un material respirabil şi natural, care să nu fie exagerat de călduros. Prevăzut cu manşete şi talie cu nervuri, acest pulover îşi va păstra forma foarte bine, chiar şi după mai multe spălări. Totodată, vine cu cinci nasturi în faţă care îţi vor permite să îl porţi încheiat sau descheiat.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.