Prognoză specială pentru București. Vremea se răcește puternic, vor fi ploi, vânt și descărcări electrice

ploi furtună
Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru București. Prognoza este valabilă în intervalul 3 iulie ora 10:00 – 3 iulie ora 23:00.

Vremea se va răci semnificativ, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.