Prognoză specială pentru București. Scad temperaturile, minima ajunge la 4 grade

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis două prognoze speciale pentru municipiul București, valabilă în intervalul 11 noiembrie, ora 17:00 – 12 noiembrie, ora 18:00.

Prognoza 11 noiembrie, ora 17:00 – 12 noiembrie, ora 18:00:

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea, când la rafală se vor atinge viteze în general de 55…60 km/h.

Cerul va prezenta înnorări la începutul intervalului, când trecător va ploua slab, apoi se va degaja treptat.

Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza 12 noiembrie, ora 8:00 – 12 noiembrie, ora 18:00:

Vremea va fi vântoasă în cea mai mare parte a intervalului, cu rafale în general de 55…60 km/h. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar temperatura maximă va fi de 14…15 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.