Prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea azi

Foto: pasja1000 / pixabay.com
Foto: pasja1000 / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă pentru zilele de miercuri și joi.

Prognoza meteo este valabilă pentru intervalul 26 iunie, ora 10:00 – 27 iunie, ora 6:00. În acest interval, valul de căldură și disconfortul termic ridicat se vor menține, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi
intensitatea fenomenelor meteorologice.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.