Primul film despre „România sălbatică” suprinsă în imagini spectaculoase

Foto: Ionuț Fantaziu
Foto: Ionuț Fantaziu

Doi tineri pasionați de imagine, natură și călătorii au lucrat timp de doi ani la un proiect prin care doresc să prezinte „România sălbatică”.

Cosmin Dumitrache s-a ocupat de imagine și de editare, iar colegul său, Dan Dinu, este prezentator și fotograf. Toate costurile pentru proiect au fost suportate de cei doi, însă speră să atragă și sponsori.

Serialul despre România sălbatică este structurat în episoade de câte 25 de minute, iar primul va fi prezentat luna viitoare.

„Filmul prezintă natura și zonele sălbatice ale României într-un mod inedit. Dorim să promovăm cât mai mult frumusețile țării și vrem să-l facem cât mai cunoscut pentru a putea fi vizionat de un public cât mai larg”, spune Cosmin Dumitrache, potrivit Digi24.

Până acum au fost filmate șase episoade: Rezervația de la Reci, Delta Dunării, Munții Bucegi, Munții Apuseni, Munții Ciucaș și Munții Ceahlău. Iar anul acesta vor fi filmate alte șase episoade.

„Iată că a venit momentul să lansăm un proiect la care lucrăm cu drag de aproape doi ani, un serial documentar despre natură, călătorie și fotografie. Vă invit să vedeți pentru moment un trailer, primul episod fiind disponibil în aprilie. Îl lansăm atunci pentru că vrem să facem concurență la Game of Thrones”, spune Dan Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru imagini clare apăsați butonul „HD” din dreapta, jos.

Iată că a venit momentul să lansăm un proiect la care lucrăm cu drag de aproape doi ani, un serial documentar despre natură, călătorie și fotografie. Vă invit să vedeți pentru moment un trailer, primul episod fiind disponibil în aprilie. Îl lansăm atunci pentru că vrem să facem concurență la Game of Thrones :). Aștept părerea vostră și nu uitați să dați mai departe. Enjoy!O să auziți în curând mai multe despre NTD și ce am mai pregătit împreună cu Cosmin Dumitrache pentru voi.PS: Nu uitați că trebuie urmărit în HD, așa că activați butonul de rigoare din player.

Posted by Dan Dinu on Thursday, March 10, 2016

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.