Primarul din Sângeorz Băi, filmat în timp ce își umilea fiica adolescentă. Ce spune mama? | VIDEO

Traian Ogâgău. Foto: Facebook

Traian Ogâgău, care conduce orașul din județul Bistrița-Năsăud, susține că nimeni nu îi cum spune cum să își crească copilul, însă polițiștii s-au sesizat în acest caz.

În imagini se vede cum primarul care candida pentru un nou mandat din partea PNL (n.r. – partid din care a fost exclus azi) îi cere fiicei sale să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete unele fraze: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Polițiștii au început verificările în acest caz, însă primarul Traian Ogâgău crede că n-a făcut nimic rău.

”Fiecare îşi apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari şi de şmecheri, mai bine câte-o lecţie din asta” – Traian Ogâgău, primar Sângeorz Băi.

”Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii”, a spus Ogâgău pentru Știri de Bistrița.

”Cine cruță nuiaua își urăște fiul, dar cine-l iubește, are grijă să-l disciplineze, spune un proverb din Biblie. De două săptămâni, dragii mei sîngeorzeni, circulă prin orașul nostru un video personal, făcut iarna trecută în concediu, singur cu copiii, la schi, în care fetița mea Traiana, ieșită din duș și dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă”, a continuat edilul liberal.

”Eu nu spun nimănui cum să-și educe copiii, sau să-și crească copiii, însă nici nu cunosc vreun părinte care să nu-și fi certat vreodata copiii. Când îmi aduc aminte de biata mama, cum mă punea la colț pe coji de nucă sau pe boabe de porumb, pentru că eram neastâmpărat, sau când rupea jorda din gard de-o luam la fugă cât vedeam cu ochii… fiecare dintre noi are astfel de amintiri din copilărie”, a adăugat primarul.

Mama fetei: ”Am discutat cu ea și avem grijă ca acest incident să nu aibă repercursiuni în viața ei”

Florina Gabriela, soția edilului din Sângeorz Băi, a postat, în urmă cu puțină vreme, un mesaj pe Facebook:

”Oameni buni, ma simt nevoita sa va transmit aici cateva ganduri avand in vedere situatia iesita de sub control in care a ajuns familia mea in conditiile unei campanii electorale lipsita de umanitate. Va rog sa va limitati judecatile si datul cu parerea in spatiul online fara sa cunoasteti situatia si contextul.
Asta este o remarca valabila in general, din care toti trebuie sa invatam…ce este cel mai important in situatia noastra este ca Traiana este bine, ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercusiuni in viata ei.
Acum eu va rog sa tineti cont de asta si sa nu mai dati crezare la tot ce se publica scos din context si fara sa cunoasteti omul si situatia. Este inadmisibil sa promovezi acest video, sa te folosesti de un copil in campanie, scopul fiind denigrarea parintelui. In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru, cei trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim.
D nul Suciu (n.r. – parlamentarul PSD Daniel Suciu, contracandidat la funcția de primar) le ati sucit ,le ați învârtit cum ati vrut,dar atâta timp cât a fost despre Traian și campania electorala în care va mâncați ca hienele…nu am zis nimic.Sa va fie rușine pt ce ati făcut, aveți copii de varsta Traianei,….va rog sa nu dați ochii cu mine!”