Prima reacție a lui Sorin Grindeanu după explozia în care au murit 4 muncitori ce lucrau la A7

sorin grindeanu
Foto: Sorin Grindeanu (Facebook)

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a avut o primă reacție după ce 4 muncitori au murit într-o explozie produsă pe șantierul Autostrăzii Moldovei A7.

„În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața 4 muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate.

Ca ministru al Transporturilor am fost și sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei”, a transmis Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Explozia s-a produs în localitatea Călimănești din județul Vrancea, după ce muncitorii au lovit o magistrală de gaze cu un utilaj.

4 muncitori au murit, iar alți 5 au ajuns la spital. 2 dintre răniți au arsuri grave, pe 60%, respectiv pe 35% din suprafața corpului.

Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea, a declarat la postul de televiziune Digi 24 că ancheta va determina dacă muncitorii au făcut o greșeală sau conducta de gaze era la o adâncime prea mică.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.