Preșdintele PSD, la recepția unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții”

Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a încurcat vinerea trecută în discursul pe care l-a avut la recepția sălii polivalente din Bistrița, spunând că a venit la „inaugurarea unei case mortuare”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investișie de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Marcel Ciolacu vineri, la Bistrița.

În aceeași declarație, Ciolacu a vorbit, corect, despre sala polivalentă. Ulterior, colegi ai președintelui PSD au spus că de fapt a vrut să facă o glumă, o aluzie la faptul că primarul PNL din comuna Voiteg, Timiș, a tăiat panglica la inaugurarea unei capele pe care a spus că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor de pe raza comunei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.