Premieră la Teatrul Naţional Craiova: „Bărbaţii mint mai mult, femeile mai bine”

Foto: Cerasela Iosifescu/Facebook
Foto: Cerasela Iosifescu/Facebook

Spectacolul este un veritabil one-woman show al actriței Cerasela Iosifescu și va avea premiera astăzi și mâine, de la ora 19:00, în Sala I.D. Sîrbu. Protagonista va interpreta rolul unei femei care crede că, deși statistic bărbații spun mai multe minciuni, femeile sunt mai talentate în a denatura adevărul.

Mircea Cornişteanu, regizorul piesei, spune că spectacolul pune în scenă o poveste de viață în care ne putem recunoaște propriile sentimente și trăiri, deoarece ilustrează „o existență plină de bucurii și neîmpliniri, de experiențe dorite mai mult sau mai puțin, de momente de fericire sau deznădejde, din care eroina trage concluzia pe care o exprimă în titlul piesei lui Mihai Ispirescu”.

Protagonista spectacolului, Cerasela Iosifescu, este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. A jucat pe scena Teatrului Nottara, iar din 2002 s-a alăturat trupei Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.