Poți să descoperi litera care nu se potrivește în mai puțin de 13 secunde?

test de observație literele X și K
Foto: Bright Side / jagranjosh.com

Site-ul jagranjosh.com a prezentat un test de observație foarte interesant. Scopul testului este de a descoperi în maximum 13 secunde care este litera care nu se potrivește în seriile de mai jos.

Mai exact, ascunsă într-unul dintre rândurile de „K” și „X” se află o altă literă a alfabetului.

În total, în imaginea de mai jos sunt 5 rânduri cu litera „X” și 3 rânduri cu litera „K”. Pentru a găsi litera care nu se potrivește trebuie să privești rapid toate rândurile / coloanele.

Un astfel de test nu necesită cunoștințe de matematică, de logică sau de gândire laterală. Este un simplu test de observație.

Poți încerca testul mai jos:

test de observație literele X și K
Foto: Bright Side / jagranjosh.com

Dacă nu ai reușit să găsești răspunsul, găsești aici rezolvarea.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.