Poliția scoate la concurs 264 de posturi pentru secția de Protecția Animalelor

poliția politia polițist
Foto: Poliția Română / Facebook

Poliția Română anunță că scoate la 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. Data limită de depunere a dosarelor online este 28 decembrie.

Sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

„Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente”, precizează Poliția Română.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite la adresa: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale

Ce condiții trebuie să îndeplinească o persoană care se înscrie la concursul pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție în cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor – IGPR (5 posturi vacante) – detalii aici.

Condiții de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor (86 de posturi vacante) – detalii aici.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.