Petrecere cu zeci de tineri în club, fără măști de protecție sau distanțare | VIDEO

petrecere herăstrău
Sursa: Captură Digi24

Zeci de tineri s-au distrat azi-noapte într-un local din parcul Herăstrău din București, înghesuiți și fără să poarte mască de protecție, relatează postul de televiziune Digi24.

În plus, localurile, cluburile sau restaurantele din spațiile închise nu au voie să funcționeze deoarece rata de infectare din București este de peste 3 la mia de locuitori.

De fapt, rata de infectare din Capitală este cea mai mare din țară (6,89 la mia de locuitori), fiind mai ridicată decât cea din toate celelalte județe.

Doar ieri în București au fost depistate 1.156 de cazuri noi de coronavirus. Aproape în fiecare zi în Capitală numărul celor depistați pozitiv este de peste 1.000 – și a ajuns chiar și la peste 1.900 de cazuri în 24 de ore.

Până ieri, 12 decembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 551.900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

451.477 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 13.264 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.333 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.