Pedeapsa pe care a primit-o o șoferiță care a parcat greșit

O șoferiță și-a găsit mașina acoperită cu sute de bilete autocolante, după ce a parcat pe două locuri într-un cartier rezidențial din Capitală. Cei cărora le-a ocupat spațiul de parcare i-au transmis tot felul de mesaje, potrivit Digi24.

Tinerei i-a luat ceva timp pentru a îndepărta toate mesajele vecinilor. „Mașina implică o responsabilitate, dar mulți nu o mai au. Trebuie atenționați cumva. E o cale, poate migăloasă, dar trebuia să facem cumva”, a spus un vecin, pentru Digi24.

Astfel de lecții au fost chiar mai dure în unele cazuri. În luna aprilie, o fotografie cu un BMW parcat pe o stradă din București a devenit virală pe internet. O persoană, deocamdată neidentificată, s-a arătat deranjată de modul în care a fost parcată mașina și a decis să-i dea o lecție dură. Acesta l-a întrebat retoric: „Cum parchezi?”.

Mesajul a fost scrijelit cu un obiect metalic, astfel încât posesorul BMW-ului a trebuit să-și ducă acum mașina la vopsitorie.

Acest exemplu de haiducie nu este singular în ceea ce privește mașinile parcate incorect. În luna martie, în Bacău, a fost o adevărată isterie după ce câțiva șoferi care și-au lăsat mașinile parcate fără să respecte regulile au avut surpriza să și le găsească pline de făină și împodobite cu hârtie igienică.

De asemenea, un grup de tineri a lansat online, pe rețelele de socializare, campania „Ai parcat ca un bou”. Cei care parchează neregulamentar riscă să se trezescă cu două postări: una pe Facebook sau alta pe mașină (un stick pe care scrie „Ai parcat ca un bou!”).

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.