Pe linia 783, se circulă şi noaptea. Autobuzul leagă Bucureştiul de aeroportul Otopeni

linia_783
RATB înfiinţează transport de noapte spre Aeroportul Henri Coandă, începând de vineri, 13 aprilie, autobuzul liniei expres 783 circulând la intervale de 40 de minute, informează mediafax.ro.

„Ca urmare a solicitărilor primite din partea călătorilor privind extinderea ofertei de transport public între Bucureşti şi Aeroportul Henri Coandă, începând cu data de 13 aprilie 2012, linia expres 783 va avea program de circulaţie atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte”, informează, joi, Biroul de presă al RATB.

Noaptea, autobuzele vor circula la intervale de 40 de minute, după un program de circulaţie care a fost configurat în funcţie de cererea de transport pe relaţia „Aeroport Henri Coandă” şi de graficele de circulaţie ale liniilor de noapte.

Traseul liniei expres 783 este următorul: Piaţa Unirii, B-dul IC Brătianu, Piaţa Universităţii, B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, Piaţa Romană, B-dul Lascăr Catargiu, Piaţa Victoriei, B-dul Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piaţa Presei Libere, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Aeroportul Henri Coandă.

Preţul unei călătorii pentru linia expres este de 3,5 lei.