Parlamentarul Daniel Ghiță îi compară pe pesediști cu ”evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului”

Daniel Ghiță (PSD). Foto: Facebook

După ce s-a poticnit lamentabil la tribuna Parlamentului, în timp ce susținea un discurs, deputatul PSD Daniel Ghiță a făcut o serie de declarații șocante la un post TV.

Ghiță, fost luptător de kickboxing, s-a lamentat la postul B1TV, unde a comparat situația parlamentarilor PSD cu cea a evreilor din cel de-Al Doilea Război Mondial.

”Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, aşa sunt acum pesediştii, suntem jigniţi în permanenţă”, a declarat Ghiță, aflat la primul mandat ca deputat, citat de Adevărul.

Fostul sportiv nu s-a oprit la această comparație nefericită, acuzându-i pe colegii de la USR-PLUS de incitare: ”Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic. Aşa se întâmplă în permanenţă în Parlament, în loc să-şi vadă de treabă”.

”Cei de la USR îmbrățișează o chestie împotriva ființei umane, face tot ce se poate impotriva fiintei umane”, a mai spus Ghiță.

El a tras și primele concluzii despre situația Parlamentului României:

”Am zis că dacă vin acolo o să văd oameni elevați, eminențe cenușii, care să facă ceva pentru poporul român. Un partid de la guvernare nu face altceva decât să hărțuiască un alt partid. La buget a fost o mascaradă”, a mai spus Ghiță la postul TV.

Discurs halucinant al deputatului Ghiță, de la PSD: „Fantome care ne urmărește și ne otrăvește”