Orban, întrebat dacă a crescut un „șarpe” în partid: „Era crescut”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, la Kanal D, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dacă europarlamentarul Rareș Bogdan este șarpele pe care l-a crescut în partid.

„Nu l-am crescut eu că era crescut (…) Și nu este normal să iți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine, care te-a susținut în dauna altor colegi care poate meritau mai mult.” Orban a mai spus că s-a simțit „nedreptățit” și „foarte neplăcut surprins” de atacurile prim-vicepreședintelui PNL.

A venit și o replică a lui Rareș Bogdan, care a spus că șarpele ar putea fi și „un simbol al vindecării”.

„Probabil datorită înțelepciunii m-a numit șarpe, citește legendele Olimpului. Știți că șarpele în medicină e un simbol al vindecării, este o ființă înțeleaptă, cu viziune. Cum aș putea să mușc vreodată pe cineva, mai ales un coleg de partid. Cred că nu ajută pe nimeni polemica.

Dacă vom avea ceva de discutat, vom discuta în spațiu închis, la un ceai. Eu îi spun lui Ludovic multă, multă sănătate. Eu cred că reacțiile mele poate uneori critice, nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase. Alea erau specifice practicilor medievale”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, că nu s-a decis încă dacă va candida la preşedinţia partidului la congresul viitor.

Totodată, el a precizat că nu exclude varianta ca Ludovic Orban să rămână în continuare preşedinte „dacă înţelege să construiască o echipă în care şi ceilalţi au ceva de spus”. Dar el nu a exlus şi candidaturi ale lui Florin Cîţu, ale cuiva din Ardeal, poate Emil Boc. „Şi Ilie Bolojan e un om de acţiune, un om bun”, a mai transmis prim-vicepreşedintele PNL.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.