OLX are concurenţă. Un nou mare site de anunţuri, în România

Un nou mare site de anunţuri a apărut zilele acestea în România. Lansat de o televiziune, siteul promite promovarea anunţurilor, regulat, la TV.

lajumate.ro este un site de anunţuri lansat de Antena TV. Siteul permite şi încărcarea de anunţuri video. Mai mult, cei care postează anunţuri au şansa ca produsul lor să fie prezentat în faţa spectatorilor Antena TV (Antena 1, Antena Stars şi Antena 3) de fiecare date când ora se face „şi jumătate”.

Potrivit unui articol publicat de Antena 3, siteul lajumate.ro a strâns 10.000 de anunţuri în prima zi de la lansare.

Siteul intră pe o piaţă în care OLX este lider autoritar, mai ales după ce a cumpărat, în urmă cu câteva luni, tocmai.ro. Potrivit Studiului de Audienţă şi Trafic pe Internet (SATI), olx.ro a avut peste 9 milioane de vizitatori unici în septembrie 2015.

Antena TV nu este însă singura televiziune care are site de anunţuri. Realitatea TV are un proiect asemănător, construit în jurul siteului realitatea.net. Pe anunturi.realitatea.net sunt active, în acest moment, circa 50.000 de anunţuri.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.