Obligat să se vaccineze, un român din Suedia a băut o ladă de bere ca să elimine serul din corp

doze de bere
Foto: Baralous / pixabay.com

Laura Ghibu, un medic român stabilit în Suedia, a relatat cazul unui român care s-a vaccinat deoarece trebuia să plece într-o delegație în străinătate, și care după vaccin a băut o ladă de bere ca să „dea vaccinul afară”.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia “să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul””, a povestit Ghibu pe Facebook.

„Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să “dea vaccinul afară”! Și că după aia s-a “simțit amețit” din cauza “drăciei ăleia”. Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi “dat afara cu bere” și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”, a mai relatat medicul stabilit în Suedia.

Foto: Baralous / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.