O vedetă TV e dorită premier. Site-ul pe care îți faci propriul Guvern

FOTO: schimbaromania.com
FOTO: schimbaromania.com

Un site care a apărut de câteva zile îți propune să-ți faci propriul Guvern. De asemenea, pe același site, poți scrie și nemulțumirile și propunerile pe care le ai pentru viitorul Guvern. Site-ul e deschis pentru oricine și e posibil ca printre cei propuși să găsiți și oameni pe care nu-i cunoașteți, propuși de prieteni ca o glumă.

La cei propuși până acum s-au strâns câteva sute de voturi. Cei care nu sunt doriți poti primi „Dislike”.

De exemplu, la Ministerul Afacerilor Externe cele mai multe aprecieri de la vizitatorii site-ului le-a primit actualul ministru, Bogdan Aurescu. La Interne, în locul lui Gabriel Oprea, este propus polițistul Traian Berbeceanu. Însă pe locul doi e o supriză – Cheloo, de la Paraziții.

În ceea ce privește Ministerul Culturii, internauții care au intrat pe acest site o vor pe actrița Oana Pellea. La Educație cele mai multe voturi le-au primit Mircea Miclea și Florian Colgeag, profesor de matematică, expert internațional în educația copiilor și a excelenței.

La Mediu, cele mai multe voturi le-a primit jurnalistul Alex Dima, cunoscut pentru reportajele sale cu temă ecologică de la „Te iubesc, România!”. Cel mai dificil ar putea fi pentru jurnalistul Moise Guran. Prezentatorul Biziday este dorit atât ca șef al Guvernului, cât și la Finanțe.

Întreaga listă de propuneri și voturi le găsiți pe schimbaromania.com.

Recomandările GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.