O turistă a chemat poliția după ce a primit nota de plată la un restaurant

FOTO: ksbaeg/Pixabay.com
FOTO: ksbaeg/Pixabay.com

O turistă japoneză a rămas șocată atunci când a primit nota de plată la un restaurant din Singapore și a chemat poliția. Pe bon scria că are de dat 1.000 de dolari.

Junko Shinba se află în vizită în Singapore și mânca la restaurantul Seafood Paradise, potrivit AsiaOne. Chelnerul i-a sugerat ce să mănânce, iar printre altele i-a recomandat mâncare cu crab și chili, care ar fi renumit în Singapore și țara vecină, Malaysia.

Însă, de fapt a primit un crab regal din Alasaka, care costă aproximativ 20 de dolari pentru 100 de grame. Crabul chili este gătit de obicei cu crabi de noroi.

Shinba a declarat pentru AsiaOne că ospătarul a evidențiat crabul ca fiind un fel de mâncare la prețul de 20 de dolari „fără să explice că se taxează la 100 de grame”.

Paradise Group, care deține Seafood Paradise, a declarat pentru Insider că personalul restaurantului a comunicat de două ori grupului lui Shinba costul felului de mâncare și că personalul său a indicat prețurile pe grame din meniu pentru a-i ajuta pe clienți să înțeleagă.

„Pentru a preveni orice neînțelegere, personalul a adus chiar și crabul regal din Alaska întreg la masă înainte de preparare”, a adăugat acesta.

Dar Shinba a spus că nu i s-a spus că „crabul întreg va fi gătit doar pentru noi” și a presupus că grupul ei va primi doar o porție de crab, a relatat AsiaOne.

O imagine a chitanței furnizată de Shinba către AsiaOne a arătat că crabul din Alaska a costat aproximativ 680 de dolari, ceea ce înseamnă că a cântărit aproximativ 3,5 kilograme.

„Erau trei farfurii pline cu crab și multe alte feluri de mâncare – nu am reușit să terminăm totul”, a declarat ea pentru publicație.

Combinată cu costul altor feluri de mâncare, nota de plată totală pentru masa lui Shinba a ajuns la aproximativ 1.000 de dolari pe chitanță.

Shinba i-a cerut apoi lui Seafood Paradise să cheme poliția, iar ofițerii au sosit ulterior la fața locului, a relatat AsiaOne.

După câteva discuții, grupul lui Shinba a primit o reducere de aproximativ 78 de dolari, iar prietenul ei a plătit masa cu cardul de credit, a precizat publicația.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.