O pisicuță care cântă a cucerit internetul

Pisicuța care cântă Foto: Captura YouTube

Nu mai este niciun secret faptul că pisicile domină internetul cu filmulețe amuzante și cu imagini care emoționează milioane de persoane, iar fiecare stăpân al unei feline vrea să o ajute să devină o mică vedetă în spațiul virtual.

Rețelele de socializare sunt pline de imagini în care pisicile fac o mulțime de giumbușlucuri și atunci când distrug lucrurile din casă, iar stăpânul unei asemenea feline a vrut să demonstreze că are o pisicuță extrem de talentată, care merită să devină o mică vedetă.

Acesta obișnuiește să îi cânte pisicuței foarte des, iar felina îi răspunde de fiecare dată, de parcă ar cânta și ea alături de cel care o îngrijește.

Pisica îi caută privirea stăpânului pentru a ghici exact momentul când trebuie să intervină în duetul lor inedit și îi răspunde de fiecare dată cu un „miau” atunci când acesta începe să îi cânte piesa „Dacă vesel se trăiește”.

Trebuie să apreciem cu toţii talentul acestei felinei de a „cânta” alături de stăpânul ei. În doar câteva luni, duetul inedit care durează doar 15 secunde a strâns aproape trei milioane de vizualizări.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai pufoase valuri din lume. Când marea se transformă în spumă

O veche cetate transilvăneană oferă o lecție de turism întregii țări

Un român a cucerit Moscova cu sabia

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.