O mamă și-a descoperit pasiunea și își fotografiază copiii în cele mai frumoase ipostaze

Fiecare părinte își dorește ca să le ofere cele mai frumoase amintiri copiilor săi, iar cu ajutorul instantaneelor, nu poate pierde nici măcar o clipă.

Evoluția tehnologiei ne permite să realizăm mii de fotografii cu costuri mici și să vedem astfel cum evoluăm din punct de vedere fizic, dar și sufletește.

Mulți părinți obișnuiesc să le facă celor mici o mulțime de fotografii în cele mai amuzante situații, dar și poze artistice, pe care aceștia le vor vedea atunci când vor crește.

Iwona Podlasińska este o tânără mamă care a descoperit că îi place să facă fotografii atunci când a descoperit pe internet pe alte mămici care se ocupă cu fotografierea copiilor lor, așa că a învățat toata trucurile aparatului de fotografiat, iar acum se poate mândri cu rezultate cu adevărat spectaculoase.

Această activitate i-a schimbat cu adevărat viața, iar de când a devenit mamă se ocupă să își surprindă copiii atunci când dorm, dar și când se joacă și preferă să aibă un moment de liniște.

Experiment social. Cât de ușor poate fi ademenit un copil în parc de un necunoscut
Tradiția revine în forță. Casă-muzeu superbă, inaugurată în Țara Oașului
Portret de familie. Când tatăl stă în capul mesei, iar copilul sub ea
Muzeu roman, înființat cu fonduri europene
Spital pentru copii, renovat cu ajutorul voluntarilor

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.