O femeie și-a găsit mașina îmbrăcată în gheață, după ce s-a spart o țeavă în parcare

mașină înghețată sibiu
Sursa: oradesibiu.ro

O femeie din cartierul Valea Aurie din Sibiu și-a găsit mașina îmbrăcată în gheață, după ce conducta de apă de lângă blocuri s-a spart, relatează publicația opiniadesibiu.ro.

Din cauza temperaturilor foarte scăzute din zilele trecute apa care țâșnea din conductă a înghețat, cuprinzând și mașina unei locatare din bloc.

„Nu e posibil așa ceva! Noi ce facem cu mașinile în gheață? Cum scăpăm de ea?”, a spus proprietara mașinii.

„Este vorba despre un mic por în conducta de aducțiune apă brută Sadu-Sibiu. Apa care a tâșnit prin acel por a înghețat rapid, datorită temperaturilor deosebit de scăzute. Defecțiunea a fost remediată ieri noapte de către angajații noștrii. Proprietarul autovehicului afectat de această defecțiune a fost ajutat de către Apă Canal Sibiu să-și „dezghețe” mașina, prin gararea temporară într-un garaj încălzit. Practic, nu au existat daune ci doar un disconfort temporar cauzat de acest incident”, a transmis Societatea Apă-Canal, potrivit sursei citate.

Conducta respectivă urmează să fie înlocuită cu una subterană. A existat un câștigător al licitației, însă rezultatul procedurii a fost contestat, iar lucrările nu pot începe. Până atunci, muncitorii de la Apă-Canal au „reparat” conducta cu un dop de lemn pe care l-au bătut în țeavă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.