O femeie a aruncat un bilet la loto câștigător. Premiul era unul fabulos

FOTO: ChiniGaray/Pixabay.com
FOTO: ChiniGaray/Pixabay.com

O femeie din New York a aruncat, din greșeală, un bilet la loterie. Astfel, nu a mai putut încasa marele premiu, care era în valoare de 12 milioane de dolari. Povestea e din urmă cu 30 ani.

În prezent, în vârstă de 77 de ani, Janet Valenti, a povestit cum în urmă cu 30 de ani a pieerdut un premiu uriaș la loterie. Pe atunci își creștea cei doi copii adolescenți, Kevin și Jennifer, după ce soțul ei, Bruno, a murit tragic în 1984. Ea a decis să cumpere un bilet la loto în valoare de un dolar pe 17 iulie 1991, în speranța că viața ei se va schimba, scrie Mirror.

În timp ce se pregătea să petreacă un weekend acasă la prietena ei, a aruncat biletul la gunoi, crezând că nu a câștigat.

Nu știa că tocmai a aruncat o avere care i-ar fi putut schimbat viața. Janet și-a dat seama de ceea ce făcuse abia când o prietenă i-a spus că un bilet câștigător a fost vândut în Staten Island și a văzut apoi numerele câștigătoare.

În speranța că va găsi biletul, Janet s-a întors acasă și a început să-l caute în pubela de gunoi, dar fără rezultat. Vecina ei tocmai îi scosese pubela în fața casei pentru a fi ridicată de cei de la salubritate.

„Vecina mea de alături, care nu a făcut asta niciodată în viața ei în tot timpul cât am locuit acolo, mi-a scos gunoiul la colectare”, a spus Janet pentru Staten Island Advance.

Ea a contactat rapid angajații loteriei pentru a încerca să explice greșeala, dar i s-a spus că singura modalitate de a revendica premiul este cu un bilet de loterie fizic. De asemenea, i s-a spus că filmările de la magazinul din care a cumpărat biletul nu ar fi utile. „Mi-a fost rău multă vreme din cauza asta”, a mărturisit Janet. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.