O companie aeriană anunță zboruri la 69 de lei din România spre Europa

Compania aeriană Wizz Air va lansa patru noi rute de pe Aeroportul Internațional Sibiu. „Din 19 august vom începe să operăm curse spre Nurnberg, de pe 20 august spre Milano şi Madrid, iar pe 21 august spre Munchen, toate de pe baza din Sibiu”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer al Wizz Air, citat de ZF.ro.

De asemenea, pentru baza din Sibiu vor fi angajate 36 de persoane și va fi alocată o aeronavă Airbus A320. Tarifele pentru zborurile spre Nurnberg și Munchen vor începe de la 99 de lei, iar cursele spre Madrid vor costa de la 129 de lei. Cea mai ieftină cursă făcută în Europa va fi spre Milano și va costa de la doar 69 de lei.

Compania Wizz Air a mai adăugat pe listă și aeroportul din Suceava, unde va opera începând cu 19 august zboruri spre Londra. Tarifele încep de la 129 de lei. La începutul anului, Wizz Air anunța rutele: Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Anul trecut, Wizz Air a transportat aproximativ 4,5 milioane de pasageri din și spre România, în creștere față de 2014, când au fost 3,9 milioane de pasageri înregistrați.

Wizz Air are în România în jur de 700 de angajați. La începutul anului a făcut o selecție de însoțitori de zbor pentru București, Cluj, Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș. Candidaților li se cerea să aibă minim 18 ani, diplomă de bacalaureat, să vorbească fluent limba engleză, să aibă abilități de înot, experiență în relații cu clienții și în vânzări, pașaport valabil, abilități de comunicare, flexibilitate, capacitatea de a lucra în condiții de stres și capacitatea de a lucra în echipă.

„Tatuajele şi piercingurile sunt acceptate atât timp cât nu sunt vizibile prin uniformă, iar dacă ai dioptrii de peste + sau – 4, este posibil să nu puteţi treci de testul oftalmologic”, se mai spunea în anunțul Wizz Air.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.