O benzinărie din România a vândut apă în loc de carburant

O benzinărie Lukoil a fost amendată de Protecția Consumatorului cu 20.000 de lei pentru că la una dintre pompe a curs apă în loc de carburant, potrivit Digi24.

Reclamațiile către Protecția Consumatorului au venit de la mai mulți șoferi cărora li s-au oprit mașinile în mers, la scurt timp după ce au alimentat din respectiva benzinărie.

În total, e vorba de 11 reclamații venite de la șoferi care au alimentat în comuna clujeană Apahia.

Printr-un comunicat de presă, compania petrolieră a anunțat că incidentul a avut loc la benzinărie în urma unei operațiuni de calibrare a parcului de rezervoare, iar dintr-o eroare umană, s-a produs o „contaminare accidentală cu apă a rezervorului de benzină Ecto Sport 98”.

Inspectorii OPC au început imediat o anchetă și au amendat compania cu 20.000 de lei, dar au oprit de la comercializare și peste 10.000 de litri de benzină. De asemenea, au luat și mai multe probe din carburant pentru a le analiza la laborator.

Compania petrolieră spune că a acordat despăgubiri șoferilor care au alimentat la respectiva benzinărie.

Recomandările editorilor GreatNews:

eMAG are mari reduceri la electrocasnice. TOP cele mai bune oferte la frigidere și mașini de spălat
Cele mai mai mari reduceri la anvelope de vară de la eMag
McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile
Locuri de muncă în fabrici și depozite din Marea Britanie, Olanda, Germania. Salarii de peste 1.800 de euro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.