Locuri de muncă în fabrici și depozite din Marea Britanie, Olanda, Germania. Salarii de peste 1.800 de euro

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte de angajare în fabrici și în depozite din țări precum Marea Britanie, Germania sau Olanda.

Marea Britanie. De exemplu, o companie de plasare a forței de muncă este în căutarea a 10 persoane care să lucreze în unele dintre cele mai mari depozite, fabrici și uzine de ambalare din Marea Britanie. Candidatul ideal trebuie să fie corect, cinstit și responsabil și să aibă cunoștințe de limbă engleză.

Joburile sunt full time și sunt disponibile și pentru necalificați.

Mai multe informații despre aceste joburi puteți afla AICI.

Marea Britanie. O agenție de recrutare britanică este în căutarea a 50 de persoane care să lucreze full time în centre de distribuție din Marea Britanie. Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în schimburi și să fie atenți la detalii.

Angajații vor avea ca responsabilități localizarea și identificarea transportului produselor de la locul lor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor, împachetarea comenzilor și primirea și expedierea de bunuri.

Plata este cuprinsă între 6,50 și 8,13 lire pe oră, așadar poate ajunge la 1.820 de euro lunar. Compania oferă și vacanță plătită de 28 de zile lucrătoare pe an și se oferă training la locul de muncă.

Puteți aplica la aceste locuri de muncă AICI.

Olanda. O companie caută 5 angajați care să lucreze în depozite de aprovizionare cu alimente (carne de pui și pește) din Olanda. Compania caută angajați care să fie rapizi și preciși în manipularea produselor și care să fie capabili să lucreze la o temperatură joasă.

Printre cerințele jobului se numără curățarea, împachetara și transportarea produselor, încărcarea și descărcarea produselor din camioane.

Salariile ajung la 1.500 de euro.

Mai multe informații despre aceste joburi puteți afla AICI.

Germania. O firmă de recrutare caută 10 persoane care să lucreze ca mecanici industriali în Germania. Candidatul ideal trebuie să fie dispus să lucreze în schimburi, să fie flexibil și dispus să lucreze pentru o perioadă de timp îndelungată în Germania.

Cerințele jobului includ operarea mașinilor unelte, schimbarea pieselor echipamentelor și reglarea acestora, setara și pregătirea mașinilor, asamblarea componentelor.

Angajatorii promit contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, salariu atractiv în funcție de calificare și experiență și indemnizații conform acordului colectiv BAP/DGB (bonusuri anuale, număr de zile de concediu în continuă creștere, venit sigur și constant).

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă sunt disponible la acest link.

reduceri emag

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Se caută românce pentru îngrijirea de bătrâni în Belgia. Salariu – 1200 de euro, cazarea și masa sunt gratuite
Locuri de muncă pentru croitorese, în Slovacia. Cunoștințele de limbi străine NU sunt necesare
Se caută șoferi pentru Marea Britanie și se dau salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Norvegia și Germania în industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro
Locuri de munca pentru români în străinătate. Electricieni și tehnicieni pentru Vestul Europei și țările din Golf