McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

Unul dintre cele mai celebre lanțuri de fast-food-uri din lume, McDonald`s, îi invită pe cei care sunt în căutare unui loc de muncă să aplice la două job-uri.

Unul dintre locurile de muncă este de hostess. „Job-ul la McDonald`s este interactiv și lucrezi cot la cot cu o echipă plină de energie.

Dacă îți place să fii o gazdă bună, să interacționezi cu cei din jur și mai ales dacă îți place să zâmbești, te așteptăm să aplici pentru un job”, se arată în descrierea locului de muncă. Cei care doresc să aplice găsesc mai multe informații AICI

Un alt job este pe poziția de Crew. „Ești o persoană energică, dornică de a învăța în permanență lucruri noi, care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ești încă student sau elev și dorești să acumulezi experiență profesională?

Atunci poți opta pentru poziția de Crew și beneficiezi de un program de lucru flexibil, training și oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt. Cei care doresc să aplice găsesc mai multe informații AICI

 

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Se caută românce pentru îngrijirea de bătrâni în Belgia. Salariu – 1200 de euro, cazarea și masa sunt gratuite
Locuri de muncă pentru croitorese, în Slovacia. Cunoștințele de limbi străine NU sunt necesare
Se caută șoferi pentru Marea Britanie și se dau salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Norvegia și Germania în industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro
Locuri de munca pentru români în străinătate. Electricieni și tehnicieni pentru Vestul Europei și țările din Golf

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.