O angajată de la taxe și impozite a venit la muncă beată și cu fusta udă. Ce alcoolemie avea

O angajată a Serviciului de Taxe și Impozite a venit la muncă în stare avansată de ebrietate. Femeia nu putea lega două cuvinte, avea fusta udă și mirosea puternic a alcool.

La sesizarea unuia dintre șefii Serviciului de Taxe și Impozite din Dorohoi, primarul orașului, Dorin Alexandrescu, a trimis o echipă de control la sediul serviciului.

Toți angajații au fost chemați într-o încăpere și au fost testați cu un etilotest adus de echipa de anchetă. Rezultatul a fost negativ la toți angajații, mai puțin la femeia „suspectă”. Aceasta avea o alcoolemie de 0,94 mg/l, un nivel extrem de ridicat.

Potrivit surselor Opiniei de Dorohoi, femeia nu este la prima astfel de ispravă.

Primarul din Dorohoi a confirmat cele scrise de jurnaliști. „Este regretabil ce s-a întâmplat și am dispus o anchetă internă pentru a clarifica cele petrecute. Dacă rezultatele anchetei vor confirma că angajata a consumat alcool la locul de muncă, atunci în mod sigur vom dispune măsuri disciplinare”, a spus Dorin Alexandrescu.

Angajații serviciului au fost indemnați să semneze declarații prin care să confirme că testul femeii a fost pozitiv, însă o parte dintre ei au refuzat să facă acest lucru.

Recomandările editorilor GreatNews

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.