Blestemul Baywatch la Vaslui. S-a inventat ștrandul fără apă

FOTO: Ionuț Fantaziu
FOTO: Ionuț Fantaziu

Ștrandul din Vaslui e deschis. Singura problemă „minoră” este că nu are apă. Se poate sta pe șezlonguri la bronzat, însă cei cei care vor să se răcorească au la dispoziție doar dușurile, potrivit Digi24.

În rest, nu există nimic amenajat, nici măcar un chioșc de la care să se poată cumpăra apă de băut. Singurul lucru bun este că intrarea este liberă.

„Legislația în România presupune obligativitatea de a avea salvamari la toate bazinele publice. S-a încercat angajarea de salvamari înaintea începerii sezonului. Din păcate, nu am primit concursul vasluienilor dornici de a profesa această meserie”, a explicat directorul Direcția de Administrare Piețe Vaslui, Bogdan Iamandei, pentru Digi24.

Tot de la Vaslui a apărut ieri o știre cu o cârciumă care are ieșirea direct în șosea, pe un drum județean. De altfel, un șofer de la Ambulanța Vaslui a reușit în ultima clipă să evite o tragedie pe șoseaua din comuna vasluiană Poienești.

Echipajul de pe salvare se îndrepta spre o intervenție, însă i-a fost dat totul peste cap după ce de pe terasa barului respectiv a apărut din senin, direct în fața mașinii, un bărbat. Acesta a avut noroc întrucât s-a ales doar cu câteva coaste rupte.

Recomandările editorilor GreaNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.