Număr de iluzionism, executat perfect într-o piață publică

iluzionism
Foto: Captură YouTube

Iluzionistul israelian care a cucerit întreaga lume cu performanța sa în timpul căreia părea să plutească timp de mai multe ore, fără a se sprijini de ceva, s-a întors în țara natală pentru o nouă demonstrație incredibilă.

Sub privirile a sute de curioși, Hezi Dean a realizat un număr spectaculos de iluzionism. Timp de cinci ore, el a părut să stea în aer, sprijinindu-se doar cu o mână de zidul unui magazin local.

Clienții magazinului au petrecut cinci ore ca să descifreze secretul iluzionistului, iar câțiva și-au exprimat părerea, la prima vedere.

„Cred că acea mână, sprijinită de zid, nu este mâna lui adevărată, e lipită de perete şi o parte a corpului său este ataşată de ea, iar el poate în acest fel să rămână în aer”, a spus Ben Gur-Levi, unul dintre curioşii care s-au adunat la faţa locului pentru a asista la această cascadorie, informează Reuters.com.

Pentru a demonstra că totul este real, Dean le-a zâmbit tot timpul celor care îl priveau, iar atunci când i se făcea cu mâna, răspundea în același fel.

„Am văzut acest număr în trecut în mai multe oraşe din Anglia, executat nu doar de oameni care păreau agăţaţi de ziduri, ci şi de alţii care păreau agăţaţi de un stâlp, ca un coş de baschet. Foloseau un echipament special”, a spus Haim Borozitki, un alt locuitor din Tel Aviv.

Nu este pentru prima dată când Hezi Dean i-a uimit pe locuitorii din oraşul israelian. În 2011, el a doborât un record de anduranţă care îi aparţinea magicianului american David Blaine, după ce a petrecut 35 de ore stând în picioare în vârful unui stâlp metalic, înalt cât o clădire cu nouă etaje, amplasat în Piaţa Rabinului din Tel Aviv, iar în 2010 a stat timp de 66 de ore în interiorul unui cub de gheață, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Recomandările editorilor GreatNews:

 Cine era pilotul care a prăbușit un avion cu 150 de oameni la bord. Alte accidente similare

Cel mai mic cățel din lume are dimensiunile unui măr

Căței sub apă. Proiectul care stârnește zâmbete

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.